Home / OVER ONS

The Little Texas

The Little Texas is een grill restaurant in Enschede, speciaal voor vleesliefhebbers. Wij serveren heerlijke stukken vlees van de houtskoolgrill, bereid met passie en vakmanschap.

Bij The Little Texas vind je een ruime keuze aan vleesgerechten, van rund, varken en kip. Onze specialiteit is het black angus rundvlees, afkomstig van Harry's Farm in het Reggedal. Harry's Farm staat voor duurzaam vlees, dat met respect voor mens en dier wordt geteeld.

Onze chef-kok Christiaan van Rossum is een echte grillmaster. Hij heeft jarenlange ervaring en weet precies hoe hij het vlees perfect moet bereiden. Hij gebruikt alleen de beste ingrediënten en kruiden, zodat je kunt genieten van een heerlijke smaaksensatie.

Grillrestaurant Enschede | Black Angus vlees


Onze passie voor vlees is terug te zien in alles wat we doen. We gebruiken alleen de beste ingrediënten en bereiden onze gerechten met liefde. Chris is dus het liefst de hele dag met vlees bezig. “Het is gewoon een heel mooi product. De kwaliteit is heel belangrijk, rood vlees moet écht mooi rood zijn.” Daar begint volgens Chris dan ook het geheim.

Kom dus met een gerust hart naar Little Texas. De knetterende houtskoolgrill hebben we alvast voor je aangestoken.